Top

Merchandising Deze producten zijn te verkrijgen aan het onthaal van het museum.

Autoworld catalogus

Room

We keken er al lang naar uit : de nieuwe catalogus van Autoworld. Deze splinternieuwe uitgave vertelt de geschiedenis van het museum en het historische gebouw. De permanente collectie komt uiteraard uitgebreid aan bod met een getailleerde beschrijving van de belangrijkste tentoongestelde wagens. De catalogus is beschikbaar in drie talen (Frans, Nederlands en Engels) en tevens verkrijgbaar in een luxueuze uitvoering met hard cover.

Autoworld Pass

Room

Tijdelijke exposities, nieuwe zone’s,  aankomst van nieuwe wagens in de collectie … er valt altijd iets nieuws te beleven in Autoworld! Op algemene verzoek van onze trouwe bezoekers biedt Autoworld nu ook een jaarabonnement! Met deze pass kan u het museum onbeperkt bezoeken tijdens de openingsuren van het museum. U heeft de keuze tussen een Silver Pass geldig voor 1 persoon (25 €) of een Golden Pass geldig voor 1 persoon + 1 persoon naar keuze (40 €) Een ideaal cadeau voor elke auto-fan!

Catalogussen van de expo’s

Room

De boeken van WAFT

Room

www.waft.be is een kleine, onafhankelijke uitgever van kwaliteitsboeken over autodesign en autocultuur. Waft1 & Waft2 zijn gelimiteerde en genummerde boeken met gepersonaliseerde covers. 'Spada, the long story of a short tail', onthult het leven en werk van de Italiaanse auto-ontwerper Ercole Spada.  De ‘Ever since…’ serie bestaat uit vier boeken over autodesign. WAFT2 won 'Het mooiste boek van de wereld' op het Festival de l'Automobile in Parijs. Masters of Modern Car Design won de eerste prijs op de Frankfurter Buchmesse.

Polo State of Art

Room

Autoworld biedt voortaan ook nieuwe en exclusieve blauwe polo’s aan, die gemaakt worden door State of Art. Ze zijn beschikbaar met korte mouwen (Prijs: € 49,50) en lange mouwen (Prijs: € 59,50)

Autoworld Mug

Room


Autoworld catalogus

Room

Autoworld Pass

Room

Catalogussen van de expo’s

Room

De boeken van WAFT

Room

Polo State of Art

Room

Autoworld Mug

Room

Powered by creaxial   -   Privacybeleid