News

Feb.25, 2014

De Expositie Ferdinand Porsche genomineerd voor “best noted exhibition”

 

Wij zijn blij u te mogen melden dat de expositie ’Ferdinand Porsche, the Heritage’  genomineerd is in the categorie “BEST NOTED EXHIBITION OF 2013″ voor de jaarlijkse Visit Brussels Awards!

Een jury, samengesteld uit leden van de verschillende vakorganisaties, zal het winnende project kiezen uit de drie genomineerden voor elke categorie. De resultaten zullen aangekondigd worden tijdens de ceremonie van de VISITBRUSSELS awards op 27 maart 2014.

Hartelijk bedankt aan iedereen die voor ons gestemd heeft … en nu duimen maar.

Meer info

Posted by
autoworldFeb.22, 2014

22.02.2014 Museum Night Fever

 

Op zaterdag 22 februari laten de Brusselse musea zich opnieuw van hun meest creatieve kant zien, voor de 7de editie van Museum Night Fever, de jaarlijkse Brusselse museumhoogmis!
Tussen 19u en 1u ’s nachts openen niet minder dan 24 musea hun deuren, met een avontuurlijk en jong programma dat bewust buiten de traditionele museumkaders kleurt.

Fasten your seatbelts! Op vraag van het grote publiek, zal je opnieuw verbluffen met halsbrekende stunts op en rond een autowrak. Free running in het museum! meer spektakel buiten, waar Conny Schneider alles uit haar saxofoon haalt, zinend, hangend en buitelend aan een trapeze opgehangen aan de arcades. En voor het korte stukje stappen naar het legermuseum aan de overkant, zorgen we voor de aangepaste muzikale begeleiding.

Posted by
autoworldFeb.16, 2014

16 februari : Love Bugs Parade

6e Love Bugs Parade
In het teken van de terugkeer van VW in de Fun Cup!

De gelukkige eigenaars van VW Kevers en Beetles, van alle leeftijden, wachten elk jaar ongeduldig op deze ‘hoogdag’!

De Love Bugs Parade, wordt in Brussel georganiseerd ter gelegenheid van Sint-Valentijn en trekt keverliefhebbers aan uit alle uithoeken van België, en zelfs uit het Groothertogdom Luxemburg, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

Een super ervaring voor elke deelnemer… Aankomen in groep samen met de andere leden van een club, of individueel aan het stuur van een Herbie, verzamelen de deelnemers op de Esplanade van het Jubelpark voor het Autoworld museum. Van daaruit vertrekken ze voor een tocht van bijna twee uur die hen langs het prachtige landschap voert via allerlei  lanen, kleine straatjes en plattelandswegen.

Meer lezen

Posted by
autoworldJan.16, 2014

Bezoek Autoworld op het Autoalon

 

Bezoek op het Autosalon, zeker ook de Autoworld stand.  Wij bevinden ons in paleis 12 (hét paleis van de sport & prestige wagen), met een prachtige Delage D6.70 uit 1936.

Bewaar zeker je Autosalon ticket! Hiermee krijgt u een korting  van 4€ bij uw volgende bezoek aan Autoworld voor 31.3.2014.

Posted by
autoworldJan.14, 2014

De laatste week van de tentoonstelling Ferdinand Porsche, the heritage

 

De 45 uitzonderlijke wagens die de hoofdrol spelen in de Porsche saga zullen binnen enkele dagen opnieuw terugkeren naar hun respectievelijke eigenaars.
 
Aarzel niet om de tentoonstelling die aanstaande zondag 19 januari haar deuren sluit, nog deze week te ontdekken!
Zaterdag 18 januari: NOCTURNE !  Het museum zal doorlopend open zijn tot en met 22.00u

Posted by
autoworldJan.02, 2014

De officiële trailer video van de tentoonstelling Ferdinand Porsche, The heritage

 

De officiële trailer video van de tentoonstelling Ferdinand Porsche, The heritage(www.ferdinandporsche.be) mocht je nog twijfelen…

Posted by
autoworldDec.26, 2013

Autoworld neemt internationaal « Green-key » label in ontvangst.

 

Op 19 december 2013 mocht Autoworld het green Gey label in ontvangst nemen, een herkenning voor de reeds ondernomen stappen voor een duurzaam beleid.

Om een antwoord te bieden op de vraag van de toeristen die op zoek zijn naar uitzonderlijke en duurzame ervaringen en in het belang van de hotelsector en andere toeristische logies in het Brussels Hoofdstedelijk gewest zet het internationale ecolabel “Green Key” (Green Key), dat in 2010 gelanceerd werd door Christos Doulkeridis en in Brussel geïntroduceerd werd door de Federatie IEW, Brussel op de kaart als pioniersbestemming van duurzaam en verantwoord toerisme.

Dit jaar mochten 11 nieuwe logies en evenementenzalen (special Venues) het prestigieuze label in ontvangst nemen omdat ze geslaagd zijn voor hun « transitie Green Key ».

Meer lezen

Posted by
autoworldDec.05, 2013

Officiële Opening Expositie Ferdinand Porsche

 

Afgelopen donderdag 5 december werd de tentoonstelling ‘Ferdinand Porsche, the heritage from electric to electric’ plechtig geopend door niemand minder dan Dr. Wolfgang Porsche.
Een groot moment voor het Brussels museum dat al meer dan 1 jaar druk in de weer was met de organisatie van deze tentoonstelling.

De 45 uitzonderlijke wagens werden verzameld uit divers internationale (museum)collecties en vertellen het boeiende verhaal van de familie Porsche, een familienaam dat uitgroeide tot één van de meest iconische automobielmerken.

Niet minder dan 2.000 VIP’s waren aanwezig en getuige van de openingsceremonie met openingsrede van Dr. Wolfgang Porsche.

Na de opening was het tijd om de langverwachte expositie te ontdekten en te genieten van deze uitzonderlijke setting in stijl met een glaasje champagne en een hapje. Op het einde van de avond ontvingen de gasten bij wijze van Sinterklaasgeschenk de officiële catalogus van de expositie.

Een geslaagde opening in stijl georganiseerd door het volledige Autoworld team!

 Meer Info

  • Autoworld Museum Brussels (Jubelpark 11, 1000 Brussel)
  • www.ferdindandporsche.be (online tickets)
  • 6 december 2013 tem 19 januari 2014
  • Openingsuren: Open 7 op 7 van 10u tem 17u00 (weekends 18u00)

Posted by
autoworldPage 1 of 101234510...Last »