Top

Praktische info

The bar by Autoworld

Brasserie
Brasserie
Brasserie
Brasserie
Brasserie

The bar

Het nieuwe zomerterras op de Esplanade in het Jubelpark

Nu het wildparkeren voorgoed voorbij is op de Esplanade in het Jubelpark, is het er prachtig wandelen en kun je de indrukwekkende gebouwen en triomfboog in al hun glorie bewonderen.

Toch ontbrak er nog iets: een gezellige plek om een verfrissend glaasje te drinken of een hapje te eten.
Tot nu, want deze zomer opent er het pop-upterras « The Bar », dat helemaal in het teken van Autoworld staat.

« The Bar » is te vinden op een uitzonderlijk mooie locatie: onder de zuilengalerij voor het museum, net buiten het gebouw. Vanaf 1 juli kun je er gezellig plaatsnemen.
Van woensdag tot maandag biedt « The Bar » van 11 tot 18 uur een eenvoudige, maar voortreffelijke brasseriekaart aan met een uitstekende selectie wijnen, bieren en cocktails.

In de keuken staan drie jonge talenten die net aan de beste hotelscholen zijn afgestudeerd: Maxim Vandenbergh, Charlotte Vandenbergh en Karl-Jan Pintens.

De hele zomer lang vervangt « The Bar » de brasserie van het museum, die de komende maanden in een nieuw jasje wordt gestoken.
Als nieuwe Brusselse hotspot is « The Bar » de ideale plek voor wie wil genieten van een lunch of een kopje koffie op een terras dat aan alle veiligheidsvoorschriften van de overheid voldoet. En door de aantrekkelijke cocktailkaart wordt een bezoek aan « The Bar » met vrienden gegarandeerd een feest!
Als kers op de taart zit je bij « The Bar » op de eerste rij om de oldtimerparade te bewonderen die het museum elke dag om 14 uur organiseert.

Op aanvraag kun je er zelfs evenementen en after-workfeestjes organiseren.

« The Bar » is ingericht in een gezellige, moderne stijl en telt vijftig plaatsen, met mogelijkheid tot uitbreiding als er meer gasten zijn. Autoworld bedankt zijn partners Option, GSP2, Nespresso en Schweppes voor hun steun bij het ontwerpen en uitwerken van deze nieuwe Brusselse hotspot.


Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info