Top

Details

Agenda

18/05/2020 > 28/06/2020

In the spotlight: Supercars

Tickets Expo

Omschrijving

Autoworld heropent met 20 buitengewone super- en hypercars! 
Na twee maanden lockdown moesten ze wel opengaan met een knaller!Autoworld is ervan bewust dat het buitenlands publiek nog niet naar Brussel kan reizen en verwend daarom de Belgische automobielfans.
Het museum kon een handvol importeurs en verzamelaars van supercars in ons land overtuigen om hun indrukwekkende voertuigen uit te lenen. 

Een twintigtal absoluut buitengewone bolides staan vanaf deze week tot en met 28 juni tentoongesteld in verschillende zones van het museum. Het is een zeer uitzonderlijk gelegenheid om Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens’, Bugatti’s, Audi’s … naast elkaar te zien. En niet de minste.

Hierbij de lijst van het speelgoed die aan het publiek worden voorgesteld: Audi R8 Spyder, Aston Martin GT8, Bugatti Veyron, Bugatti Chiron, BMW M4 DTM Champion’s Edition, Donkervoort GTO, Ferrari Enzo, Ferrari LaFerrari, Italdesign Zerouno, Lamborghini Aventador SVJ, Porsche 918 Spyder, Porsche Carrera GT, Porsche GT2 RS, McLaren P1, McLaren GTR Senna, Mercedes SLR, Mercedes AMG GT, Touring Superleggera Sciadipersia, Touring Superleggera Disco Volante. 

Een gelegenheid om zeker niet te missen!


Foto's


Praktische info

Voor meer informatie gelieve het museum te contacteren

Jubelpark 11
1000 Brussel

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

+32 2 736.41.65
 

Bestel je online tickets

Tickets

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info