Top

Details

Agenda

07/11/2017 > 03/12/2017

In the spotlight: Brussels Oldtimers present: Youngtimers!

Tickets Expo

Omschrijving

BRUSSELS OLDTIMERS stellen hun youngtimers voor

De club werd opgericht in 2012 door enkele vrienden met een gezamenlijke passie voor young- en oldtimers. Alles begon met wekelijke bijeenkomsten in het Jubelpark, waar de leden informatie, foto’s en filmmateriaal uitwisselden over hun eigen auto’s.  

Youngtimers dateren uit de periode van eind jaren ’70, de jaren ’80 en de beginjaren ’90.De term zou oorspronkelijk in Duitsland bedacht zijn.  Heel wat youngtimers worden wellicht de klassiekers van de toekomst en oogsten vooral succes bij een jongere generatie verzamelaars. 

Jonge veertigers hebben vaak belangstelling voor de auto’s uit hun jeugd, de auto’s waarmee hun ouders reden of die waarvan zij alleen maar konden dromen. Dat de waarde van die auto’s zeker zal stijgen ligt dan ook voor de hand. 

Uiteraard hebben ook oudere liefhebbers van mooie auto’s belangstelling voor de coupé of cabrio die zij destijds wellicht om uiteenlopende redenen niet konden kopen. Youngtimers bieden ook vaak meer comfort dat de oudere broers uit de jaren ’50 of ’60 en bieden heel wat rijplezier, maar dan zonder de elektronische gadgets en snufjes van vandaag.Youngtimers zijn meestal ook erg betrouwbaar omdat de meesten al dateren uit de periode van de massaproductie. Bovendien is er keuze te over.“Youngtimers in the spotlights” is een willekeurige keuze, waarbij de clubleden de kans krijgen hun mooiste exemplaren aan het publiek in Autoworld voor te stellen. In het totaal zullen een 12-tal modellen gepresenteerd worden, waaronder een Ford Sierra Cosworth, een VW Golf GTi, een Lotus Europa en een BMW 635 CSi.


Praktische info

Voor meer informatie gelieve het museum te contacteren

Jubelpark 11
1000 Brussel

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

+32 2 736.41.65
 

Bestel je online tickets

Tickets

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info