Top

Details

Agenda

05/12/2013 > 19/01/2014

Ferdinand Porsche, the Heritage

Tickets Expo

Omschrijving

Hybride auto’s zitten in de lift. Vandaar dat wij u er graag aan herinneren dat 113 jaar geleden in Wenen een jongeman zijn eerste elektrische, en later de eerste hybride auto bouwde.

Ferdinand Porsche was zijn naam, zowel geniaal als visionair.

Met de derde grote tentoonstelling op het einde van het jaar plaatst het museum Autoworld in Brussel deze man en zijn opvolgers in de schijnwerpers.

Meer dan 45 auto’s, waaronder meerdere uitzonderlijke modellen, talloze documenten (historische filmbeelden, foto’s en affiches) vertellen dit uitzonderlijk familieverhaal, dat auto’s met een wereldreputatie zou voortbrengen. Van de eerste hybride Lohner-Porsche van professor ingenieur Ferdinand Porsche tot de actuele Porsche 918 Spyder (ook een hybride, vandaar de naam van de tentoonstelling “from electric to electric”), die in Autoworld als Belgische première zal getoond worden.

Een sobere, maar elegante scenografie, in de meest zuivere « Porsche » geest zet de vier « Ferdinand’s », die ieder een persoonlijke bijdrage tot de mythe leverden, in de schijnwerpers, telkens in relatie tot hun creaties.

Een champagnebar, een « Ferdinand Porsche cocktail » en een exclusieve shop vervolledigen het geheel en zorgen voor een onvergetelijke indruk voor alle bezoekers.

Meer info : www.ferdinandporsche.be


Foto's


Praktische info

Voor meer informatie gelieve het museum te contacteren

Jubelpark 11
1000 Brussel

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

+32 2 736.41.65
 

Bestel je online tickets

Tickets

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info