Top

Details

Agenda

15/12/2017 > 28/01/2018

Major exposition: American Dream Cars & Bikes

Tickets Expo

Omschrijving

‘American Dream Cars & Bikes, the Golden Years’ wordt deze winter ongetwijfeld een van de niet te missen tentoonstellingen in Brussel. We hebben er namelijk de grote middelen tegenaan gegooid. En daarvoor kunnen we rekenen op ons partnerschap met Ford. Henry Ford... Uw weet wel, ‘De man die de wereld op wielen zette’.

Dat wordt de rode draad van onze tentoonstelling: in het naoorlogse Amerika, tijdens de Gouden Jaren ‘50 en ‘60, leek alles mogelijk. De Amerikaanse maatschappij onderging een ware metamorfose dankzij de bliksemsnelle ontwikkeling van de autosector en – parallel daarmee – van zijn wegennet. Het leven werd alsmaar meer toegespitst op de weg en de auto en er ontstond een nieuwe levensstijl met de ‘drive-ins’, zowel voor fastfood als bioscopen.Die unieke sfeer brengt de tentoonstelling ‘American Dream Cars & Bikes’ tot leven. Denk terug aan films zoals Grease en American Graffitti… en droom weg…

Klik hier voor meer informatie


Video


Praktische info

Voor meer informatie gelieve het museum te contacteren

Jubelpark 11
1000 Brussel

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

+32 2 736.41.65
 

Bestel je online tickets

Tickets

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info