Top

Details

Agenda

01/02/2014 > 28/02/2014

VW Fun Cups

Tickets Expo

Omschrijving

Tijdelijke expo ter gelegenheid van de terugkomst van Volkswagen bij de 25 Uren Fun Cup van Francorchamps. 

De tijdelijke expositie van de maand februari is traditioneel gewijd aan de kever. Omdat  februari de meest romantische maand van het jaar is, met als hoogtepunt Sint-Valentijn. Omdat de kever symbool staat voor de geliefden! Omdat op 16 februari de Love Bugs Parade op het programma staat. Een 250-tal  kevers komen dan samen om 14u voor het museum en vertrekken voor een tocht door de stad en Waals-Brabant. Om 16u30 wacht hen een heerlijk vieruurtje in het museum om deze prachtige dag af te sluiten.

De kevers maken dit jaar graag plaats voor de VW Fun Cups ! Want dit jaar vieren we de terugkomst van Volkswagen op de 25 Uren Fun Cup van Spa-Francorschamps in juli.

Dit zomerse feest, wordt opnieuw dé grote happening zoals enkele jaren geleden. Een 5-tal impressionante exemplaren, waaronder de GSR en de Cap48, speciaal ontwikkeld voor een minder-mobiele piloot,  zullen tentoongesteld worden op het podium in de tijdelijke expo zone.

Voor degenen die het nog niet kennen… een VW Fun Cup is een echte racewagen met buisvormig chassis met motor achteraan, 160pk, een gewicht van ongeveer 820 kilo en het koetswerk van een kever. Deze bestaat zowel in éénzit als in tweezit, wat toelaat een passagier mee te nemen tijdens zo een spannende race.

Deze expositie is een unieke gelegenheid om deze uitzonderlijke wagens te komen bewonderen die je normaal enkel ziet op gesloten circuit.


Foto's


Praktische info

Voor meer informatie gelieve het museum te contacteren

Jubelpark 11
1000 Brussel

Tel. : +32 2 736.41.65
Fax : +32 2 736.51.36

+32 2 736.41.65
 

Bestel je online tickets

Tickets

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info