Top

Praktische info

Geleide bezoeken & groepen

Groupes

Onze gidsen nemen u mee voor een wandeling door de tijd en vertellen met enthousiasme, passie en professionalisme over de geschiedenis van de auto, met een halte bij de topstukken van het museum. Een rondleiding duurt anderhalf uur. De gidsen kunnen hun verhaal aanpassen volgens de leeftijd en de interesses van de groep. Zij kunnen ook (op aanvraag) meer specifieke bezoeken verzorgen op thema’s zoals sport en competitie of de tijdelijke tentoonstelling, en aangepaste bezoeken voor technische scholen.


Het groepstarief (min 15 personen) bedraagt 9 € per persoon. Het tarief voor een gids bedraagt € 85 (maximaal 30 pers. per gids) en dient minstens 1 week op voorhand te worden aangevraagd.

Download hier het reservatieformulier en stuur het ingevuld per mail naar info@autoworld.be of per fax naar +32 2 736.51.36. Wij bevestigen U steeds de ontvangst.

Op aanvraag en mits toeslag is het ook mogelijk een nocturne bezoek te organiseren.

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info