Top
Covid -19 protocol during events in Autoworld

Uw evenement

Uw evenement


Autoworld is de ideale locatie om een evenement te organiseren, groot of klein, intiem of prestigieus, overdag of ‘s avonds, met een diner aan tafel of een walking buffet, of een gewone cocktail… Privé of bedrijfsevenementen, de lancering van een nieuw product of concept, een voorstelling van het jaarverslag, een seminarie… Alles is mogelijk.

Autoworld kan 5 tot 1.000 personen ontvangen, in één van de zalen, op de mezzanine van 2.000 m² of op de ‘blue boulevard’, te midden van de gerestaureerde en goed bewaard gebleven voertuigen.

U mag er zeker van zijn, deze uitzonderlijke site (vanwege zijn architectuur en zijn autoverzameling, één van de meest indrukwekkende van Europa), zal zeker een toegevoegde waarde betekenen voor uw evenementen!

En geloof maar niet dat enkel mannen gevoelig zijn voor mooie auto’s…

Onze filosofie

Het team van Autoworld heeft een stevige ervaring in de organisatie en coördinatie van alle soorten evenementen, conventies, salons, commerciële beurzen, speciale avonden en diners…

Onze troeven: één enkele contactpersoon tijdens de hele procedure, van de eerste briefing tot de slotfactuur, een politiek van gepersonaliseerde aanbiedingen in het Nederlands, Frans of Engels en ten slotte een brede flexibiliteit.

Ons team bekwame medewerkers kan u helpen om uw doel te bereiken en garandeert u een perfecte omgeving voor elk soort evenement, ongeacht de omvang ervan, en een succesvol verloop in de uitzonderlijke site van Autoworld. Wij stellen alles in het werk om uw speciale dag in de beste omstandigheden te laten verlopen, zoals u het voorzien en gedroomd hebt.

Logo BSV

event
event
event
event
event
event

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info