Top

News

29 en 30 juli: RACB GT Parade04/07/2016

Op 29 en 30 juli organiseert RACB, in het kader van de grootste uithoudingswedstrijd ter wereld voor GT wagens, de 'TOTAL 24 HOURS OF SPA 2016',  de 'RACB GT Parade'

De deelnemers van  de RACB GT PARADE, krijgen het privilege om zelf op het circuit met uw GT wagen te rijden, vlak voor de aanvang van de wedstrijd, een unieke ervaring op het mythische circuit van Spa.

Voor deze 11de editie heeft RACB voor u een prachtig programma van 1 of 2 dagen voorbereid: De 2-daagse toeristische rally start op vrijdag 29 juli aan de Leeuw van Waterloo, gevolgd door een lunch in een sterrenrestaurant.
Voor de namiddag werd een prachtige route uitgestippeldlangs de Ardeense wegen met op het einde een rit op het circuit van Spa. De dag wordt afgesloten op de golf van Naxhelet, waar tevens ook de overnachting voorzien is. 
Op zaterdagochtend vervoegen de andere deelnemers de groep, voor een buitengewone belevenis van de 'TOTAL 24 HOURS OF SPA 2016' in een exclusief kader. 

Info en inschrijvingen :  www.racbgtclub.com, klik op events.
Voor verdere vragen kan u ook steeds contact opnemen met het RACB : admin.gtclub@racb.com of +32.2.287.09.58Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info