Top

News

Van 15 juli tot 3 september: expo Ferrari 70 Years01/07/2017

News

Naar aanleiding van de 70ste verjaardag van Ferrari, het meest mythische Italiaanse merk, heeft Autoworld kosten noch moeite gespaard om de meest exclusieve en complete tentoonstelling samen te stellen. Met niet minder dan 45 wagens afkomstig uit privécollecties en met de steun van Francorchamps Motors en het museum Cité de l’Automobile in Mulhouse halen we alles in huis om de echte liefhebber in vervoering te brengen.
De tentoonstelling vindt plaats van 15 juli tot 3 september. We kijken er alvast naar uit jullie talrijk te mogen ontvangen. 

Meer dan 45 wagens vertellen een buitengewoon verhaal van het merk dat legendarisch is geworden dankzij de wilskracht van één man, bijgenaamd de ‘Commendatore’. Je ontdekt er onder andere een van de eerste wagens van de hand van Enzo Ferrari, een Alfa-Romeo 6C Scuderia Ferrari, de eerste seriewagen met de naam Ferrari: de 166MM, de befaamde Dino, de 250 GT, de 275, de mythische GTO, heel wat youngtimers uit de jaren 80 tot 2000, het huidige gamma en de competitiewagens: het wordt een tentoonstelling van superlatieven.
 
Hoe kunnen we zoveel pareltjes de plaats geven die ze verdienen? Het blijft een uitdaging bij elke tentoonstelling die we uitwerken. Voor ‘Ferrari 70 Years’ hebben we geopteerd voor verscheidene podia om de voornaamste eigenschappen van het merk met het steigerende paard in de verf te zetten.
Foto's

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info