Top

News

Star Rallye Télévie - zondag 15 oktober 2017: Supersportwagens en sterren vertrekken vanuit Autoworld11/09/2017

De Stars Rally van Télévie viert dit jaar zijn tiende verjaardag. De ideale gelegenheid om de invoerders van exclusieve wagens, sterren uit de sportwereld en showbizz en eigenaars van klassieke wagens aan te moedigen om deel te nemen aan deze tiende rally ten voordele van Télévie, om het onderzoek naar kanker te steunen (FNRS-FRS van Professor Arsène Burny).
Om de opbrengst voor Télévie een extra boost te geven, worden passagiersplaatsen in de supersportwagens bestuurd door de sterren geveild, en dat van 3 tot 9 oktober via de site http://www.netmagic.be/rallye.
Wat zou u ervan zeggen om op zondag 15 oktober aanstaande copiloot te worden van Tom Boonen, een van de broers Borlée, Vanina Ickx, Thierry Boutsen, de acteurs Bernard Yerlès of Charlie Dupont, de ex-topvoetballer Georges Grün of een van de 25 andere deelnemende sterren?

Net als de vorige jaren zijn de start en finish op de Esplanade voor Autoworld in het Jubelpark. Het startschot wordt om 9 uur gegeven voor een “Abdijenrit”.Meer dan 200 wagens verzamelen voor de gelegenheid voor Autoworld.Bovendien zullen de meeste supercars al op zaterdag 14 oktober worden tentoongesteld in Autoworld.Houd uw camera dus alvast in de aanslag!

View more

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info