Top

News

SPECIALE AANBIEDING VOOR UNITED AIRLINES MILEAGEPLUS LEDEN VOOR DE AMERICAN DREAM CARS & BIKES TENTOONSTELLING08/12/2017

News

Autoworld biedt de leden van United Airlines MileagePlus® een exclusieve “2 for 1” korting op de American Dream Cars & Bikes-tentoonstelling tussen 15 december 2017 en 28 januari 2018.

Koop een toegangsticket voor volwassenen voor de speciale tentoonstelling en ontvang een gratis tweede toegangsticket (waarde 13 €), op hetzelfde moment te gebruiken, op vertoon van uw MileagePlus-kaart op de United app (tabblad MileagePlus bovenaan) bij de ingang van het museum. 

Klik 'view more' om de United app te downloaden.

United Airlines, dat meer dan 25 jaar actief is in België, voert non-stop verbindingen uit van Brussel naar Chicago, New York/Newark en Washington, D.C. met doorverbindingen naar meer dan 280 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Wacht niet langer om uw American Dream te beleven en boek uw United Airlines-tickets op united.com of via uw reisagent.

View more

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info