Top

News

Santa Claus Ride Harley-Davidson – zondag 17 december15/12/2017

News

Bijna 150 Kerstmannen en -vrouwen op een Harley-Davidson zullen op zondag 17 december 2017 halt houden bij Autoworld om de expo te bezoeken. Al tien jaar lang blazen tal van Harley-Davidson-clubs verzamelen bij het begin van de Kerstperiode, voor een meer dan bijzondere parade van Kerstmannen en -vrouwen: de Santa Claus Ride Harley Davidson. 

Dit jaar stoppen ze bij Autoworld Brussels voor een niet te missen bezoek aan de tentoonstelling. De motorrijders vertrekken om 11:00 uur bij hun gebruikelijke ontmoetingsplaats, le Chaplin (Notelaarsstraat) en zullen rond 11u30 bij Autoworld aankomen. Niet onbelangrijk is dat elke deelnemer een bijdrage stort voor de parade om het goede doel te steunen. Dit jaar is dat de organisatie ‘Mistral Gagnant’, die zieke kinderen helpt om hun droom te verwezenlijken. Ook Autoworld wil ook haar steentje bijdragen en schenkt deze organitie 250€.

Wie durft er nog te beweren dat motorrijders ‘bad boys’ zijn...
Foto's

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info