Top

News

Fakkel wordt doorgegeven08/02/2018

News

Nadat hij jarenlang op meesterlijke wijze de functie van museoloog uitoefende bij Autoworld, heeft Eric Janssen op zeventigjarige leeftijd besloten om zich op andere avonturen te storten, vermoedelijk op schaal 1/18 of zelfs 1/43...Hij wordt opgevolgd door Leo Van Hoorick .

Beide mannen zijn al jarenlang actief in de autosector. Eric maakte carrière bij Toyota-Lexus en is een van de belangrijkste verzamelaars van schaalmodellen in België. Leo is hoofdredacteur van het blad Historicar en verkiest wagens op ware grootte. Hij neemt een functie over die zijn voorganger langzaam maar zeker heeft gekneed tot wat ze nu is maar heeft ook eigen ideeën om ze een persoonlijke toets te geven.

Tot ziens, Eric! En bedankt voor de mooie samenwerking van de afgelopen zeven jaar.Hallo Leo, welkom in het team van Autoworld.Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info