Top

News

Nieuws van onze partner Spa-Classic


Beleef van 18 tot 20 mei de unieke sfeer van historische autoraces op het mooiste circuit ter wereld. In het totaal kan het publiek van dichtbij kennismaken met meer dan 300 racewagens op de stands en in de paddocks om ze later door de Raidillon te zien scheuren. In het hart van het circuit worden meer dan duizend collectiewagens tentoongesteld en vindt men een handelaarsdorp en tal van vintage-animaties. 

Voor deze achtste editie werd een nieuw raceplatform aangekondigd: de 2.0L met Porsches 911. De Trofeo Nastro Rosso verandert van naam en wordt ‘The Greatest’s Trophy’. En zoals altijd zijn er de klassieke wedstrijden van Peter Auto: de berlines van de Heritage Touring Cup, die de nachtelijke wedstrijden in de traditie van de 24 Uren van Francorchamps animeren, de prototypes van de Classic Endurance Racing en Group C Racing, de uitzonderlijke modellen van The Greatest’s Trophy, de GT’s van de Sixties’ Endurance, de eenzitters van de Europese F2. Ook de GT’s en prototypes van de jaren 1990-2010 zijn van de partij!

Info en tickets op hun website

View more

10/04/2018

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info