Top

News

Stars Rally Télévie- zondag 21 oktober 2018: Supersportwagens en sterren verzamelen voor Autoworld


Naar jaarlijkse gewoonte ontvangt Autoworld in oktober de ‘Stars Rally van Télévie’.  Onze deelname aan dit evenement brengt namelijk geld in het laatje om het kankeronderzoek te ondersteunen (FNRS-FRS van Professor Arsène Burny). De formule is al elf jaar dezelfde: oldtimers en supersportwagens komen samen voor een rondrit die hen tegen de middag naar het Kasteel Bayard in Eghezée brengt. Invoerders van exclusieve wagens stellen hun nieuwste modellen ter beschikking aan sterren uit de sportwereld en showbizz en de passagiersplaatsen worden van 8 tot 15 oktober geveild op de site http://www.netmagic.be/rallye.
Op zondag 21 oktober blazen meer dan 200 wagens verzamelen voor Autoworld. Bovendien zullen bepaalde supercars al op zaterdag 20 oktober worden tentoongesteld in Autoworld.  Houd uw camera dus alvast in de aanslag!Meer info: http://www.starsrallyetelevie.be02/09/2018

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info