Top

News

Een nieuwe audiogids om uw bezoek nog interresanter te maken!


Vanaf 28 januari zal een geheel vernieuwde audiogids worden aangeboden. De bezoekers kunnen kiezen waar ze iets over willen horen, per zone worden verschillende aspecten en een paar bijzondere auto's uitgelicht. Van het interieur van 17 wagens zijn 360º foto's genomen die je op het scherm van de audiogids kan bekijken. Na een aantal weken zal de tour verder worden uitgebreid: met interviews, meer afbeeldingen, video's, de Spaanse versie en een Kids tour in het Frans, Nederlands en Engels. 
De audioguide is een robuust, speciaal ontworpen Android apparaatje met een 5" scherm waarop de foto's en video's prachtig tot hun recht zullen komen. Bezoekers kunnen hun eigen oortjes gebruiken.De hardware is afkomstig van Imagineear, met wie Autoworld nauw heeft samengewerkt voor de totstandkoming van de inhoud. Het geestige script is geschreven door Bart Lenaerts (Waft) en in het nederlands hoort u de stemmen van Guy De Pré en Britt Van Marsenille; in het Frans zult u wellicht Charlotte Baut en Dominique Dricot herkennen."
Het gebruik van de Audiogids is inbegrepen in de toegangsprijs. 28/01/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info