Top

News

11de Love Bugs Parade: Zondag 10 februari 2019


Beleef met ons een vrolijke dag tijdens de traditionele Love Bugs Parade!

S ’ochtends komen bijna 300 VW-kevers, beetles en enkele combi’s voor het museum samen vooraleer ze, om 14.00 uur, voor een korte rondrit langs Tervuren vertrekken. Die leuke knipoog naar het feest van de verliefden - Valentijnsdag - wordt tegelijk een eerbetoon voor de 50e verjaardag van het Woodstockfestival. Muziek, bloemen, kleuren, versierde auto’s, hippiekleuren ... een zelden gezien enthousiasme verbindt de eigenaars die een dag willen beleven die helemaal in het teken staat van het vrijheidsideaal, de muziek en de flowerpower van de jaren ’60-’70. En daarin mag de beroemde, kleine kever niet ontbreken.Enige nostalgie zal er ongetwijfeld ook zijn omdat de allerlaatste beetle volgens plan in april van dit jaar gebouwd wordt. 

Ter gelegenheid van die dag hebben we een originele sweater in een beperkt aantal exemplaren laten ontwerpen, die uitsluitend op de dag van de parade te koop zullen zijn. Haast u als u er één wilt ... er zal veel vraag naar zijn!

Het museum Autoworld in Brussel blijft trouw aan de traditie en organiseert met de steun van Volkswagen de 11e Love Bugs Parade, op de zondag voor Valentijnsdag. Sinds 2009 scheppen VW-kevers en beetles er plezier in om in grote aantallen door de straten van de hoofdstad te paraderen. Daarbij laten ze zich maar wat graag opmerken door hun kleuren, bloemen en decoraties ... maar vooral ook door hun aantal!  

Ook dit jaar worden op 10 februari 2019 vanaf 11.00 uur weer een 300-tal VW-kevers en beetles op het Jubelparkplein verwacht, samen met hun tochtgenoten, de combi’s T1.De deelnemers werd gevraagd om zich in de stijl van Woodstock te kleden en de organisatoren hebben een muzikale combi voorzien om hen te verwelkomen.
Op zich is die bijeenkomst al een feest voor iedereen! Gekleurd, gekleed, gepersonaliseerd, gedoopt, vermenselijkt ... Herbies, Nr. 53’s, Vochos Verdes - het evenement wordt gedragen door kevers en beetles in alle mogelijke kleuren.Elk jaar verbindt hetzelfde enthousiasme de eigenaars die een dag willen beleven die in het teken staat van het vrijheidsgevoel, de muziek en de flowerpower van de jaren ’60-’70!

Het publiek wordt uitgenodigd om zich helemaal mee onder te dompelen in de uitzonderlijke sfeer die er tussen 11.00 en 14.00 uur voor Autoworld zal heersen.
Om 14.00 uur wordt het vertreksignaal gegeven! De Love Bugs Parade trekt zich dan in een vrolijke chaos van claxons en vreugdekreten op gang. Het parcours leidt de kevers langs de koninklijke laan, de Tervurenlaan, tot het nieuwe Afrikamuseum in Tervuren. Na enkele rondjes in het naburige woud keren de auto’s tegen 15.00 uur terug naar Autoworld.

Haal uw kleren van de jaren ‘66 tot ‘69 uit de kast en kom ons opzoeken!07/02/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info