Top

News

Nieuwe audiogidsen voor alle bezoekers


De bezoekers aan ons museum willen we een nog intensere en boeiende beleving bezorgen. Daarom stellen we hen een volledig nieuwe audiogids ter beschikking. Het maakt niet uit of u nu een autoliefhebber bent of dat u gewoon leuke verhalen wilt horen, er is voor ieder wat wils. De audiogids is bijzonder volledig en geeft u de mogelijkheid om de informatie te beluisteren die u wilt horen: van de geschiedenis van het gebouw tot de technische kenmerken van bepaalde auto’s. Zo geeft de gids voor elke zone een pakket algemene informatie terwijl hij daarnaast ook een aantal bijzondere auto’s grondiger doorlicht. Op het scherm kunnen 360°-foto’s, die vanuit het interieur van 17 auto’s genomen zijn, weergegeven worden. 

En over enkele weken vullen we de inhoud aan met bijkomende interviews, foto’s en video’s; er komt ook een Spaanse versie uit, alsook een speciale ‘kinderversie’ in het Frans, Nederlands en Engels.
De audioguide is een robuust, speciaal ontworpen Android apparaatje met een 5" scherm waarop de foto's en video's prachtig tot hun recht zullen komen. Bezoekers kunnen hun eigen oortjes gebruiken.De hardware is afkomstig van Imagineear, met wie Autoworld nauw heeft samengewerkt voor de totstandkoming van de inhoud. Het geestige script is geschreven door Bart Lenaerts van Waft en in het NL hoort u de stemmen van Guy De Pré en Britt Van Marsenille; in het Frans zult u wellicht Charlotte Baut en Dominique Dricot herkennen."
Het gebruik van de Audiogids is inbegrepen in de toegangsprijs. 07/02/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info