Top

News

Citroën Parade 14.07

Een parade van klassieke Citroëns die op de Franse nationale feestdag door de straten van Brussel trekt, is dat geen geweldig idee? Zet het in hoofdletters in uw agenda: op zondag 14 juli rolt de Citroën Parade vol exclusieve Citroën-oldtimers door de straten van Brussel. Zo vieren wij de nationale feestdag van onze Franse buren.
De Citroën 100 Years Parade vertrekt om 12 uur in Drogenbos en komt na een rit van ongeveer een uur aan in het Autoworld-museum, waar de deelnemers de tentoonstelling kunnen bezoeken.
Alle Citroëns ouder dan twintig jaar zijn welkom, op voorwaarde dat ze vooraf zijn ingeschreven via de speciale website.
  
Citroën-verzamelaars kunnen zich vanaf woensdag 19 juni voor de parade inschrijven via www.citroen100yearsparade.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot driehonderd wagens. Toeschouwers die de stoet van klassieke Citroëns willen komen bewonderen, zijn natuurlijk de hele namiddag welkom op de Esplanade van het Jubelpark.01/07/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info