Top

News

Van 13 december 2019 tot 26 januari 2020 : So British !, cars & lifestyle

News

Al tien jaar lang organiseert Autoworld in elk oneven jaar een tentoonstelling met tot in de puntjes uitgewerkte decors om het jaar in schoonheid af te sluiten. Deze gelegenheid, dat telkens heel wat media-aandacht trekt, draait niet rond de verjaardag van één of meer merken maar van het creëren van een sfeer, een decor, een droombeeld waarin we de mooiste, meest legendarische en meest kenmerkende auto's tot leven laten komen. 

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. 'So British! Cars & Lifestyleis een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto's heeft voortgebracht!
Meer dan 55 legendarische Engelse auto's van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn uitgestald in een typisch Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt.  

In deze feestperiode vormen mooie winkelstraten met chique vitrines het decor. Bovendien zal een “Black Box” the place to be zijn voor een paar supercars. Het hele museum zal in teken staan van de traditionele Christmas Shopping met zijn prachtige decoratie en enorme kerstboom. 

Wie Londen ooit heeft bezocht, weet dat de Britten maar al te graag een ritje maken met hun stijlvolle oldtimers of glimmende supercars. De meest exclusieve modellen rijden er gewoon tussen de populaire auto's. Dat is ook te zien in 'So British!': de tentoonstelling is een bruisende mengeling van alle soorten auto's die in het Verenigd Koninkrijk zijn geproduceerd. 

Niet alleen alle actieve merken zijn er vertegenwoordigd, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover, Lotus, McLaren, Mini, Rolls Roycemaarook de merken waar liefhebbers van Engelse auto's nostalgisch op terugblikken:Austin, Bristol, Gordon Keeble, Hillman, Humber, Jaguar, Jowett, MG, Singer, Triumph of Vauxhall,...Daarbovenop zijn er ook enkele iconische motorfietsmerken te bewonderen, zoals BMC, Brough Superior, Norton, Triumph, Vincent...  

Met de vele miniaturen en de shop spreekt de tentoonstelling trouwens niet alleen fans van historische auto's, sportwagens en supercars aan, maar ook (en vooral) iedereen die houdt van de klassieke 'British way of life'.11/09/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info