Top

News

Uw event op 'So British!'

News

Eind dit jaar steken we het Kanaal over naar het Verenigd Koninkrijk. ‘So British! cars & lifestyle’ is een onvergetelijke tentoonstelling die de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto’s heeft voortgebracht!
Meer dan 50 legendarische Engelse auto’s van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn tentoongesteld in een typisch Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt.
De ‘So British! cars & lifestyle’ tentoonstelling in Autoworld opent haar deuren voor uw events. Het is de ideale gelegenheid om uw klanten, partners, personeelsleden en hun familie uit te nodigen op deze exclusieve tentoonstelling.

Ontdek samen met uw genodigden en geniet van deze nog nooit eerder vertoonde collectie van uitzonderlijke wagens in een unieke scenografie.

Wij maken u een gepersonaliseerd voorstel over op aanvraag:

  • ontbijt (08u30 - 10u00)
  • brunch (11u00 - 12u30)
  • lunch (12u30 - 14u00), enz. 

Info en reservatie: 
Alexandre Lambiet & Lauren Broothaers: events@autoworld.be of 02 736 41 65 08/10/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info