Top

News

The Last Overland

News

Als voorproefje voor de grote opening was Autoworld op 12 december de voorlaatste stopplaats in een transcontinentale rit: 'The Last Overland'.
Drie Land Rovers, waaronder één origineel model uit 1955, arriveerden na een meer dan drie maanden lange rondreis op de esplanade aan het Jubelpark. Ze zijn op 25 augustus vertrokken in Singapore en hebben de reis afgelegd die drie Britten 64 jaar geleden hebben gemaakt, maar dan in de omgekeerde richting. De originele rit startte namelijk in Londen en eindigde in Singapore.
Land Rover had de hele 'Defender'-community uitgenodigd om dit evenement bij te wonen.
Dat noemen we pas een originele ode aan een van de grootste Britse autolegendes!

In 1955 plande Tim Slessor 'The First Overland', een expeditie van Londen naar Singapore met een Defender Series I. Het werd een van de meest iconische – en meteen ook een van de gevaarlijkste – roadtrips die ooit met deze legendarische wagen werden afgelegd. 64 jaar later geeft Tim de fakkel door aan zijn kleinzoon, die de route samen met filmmaker Alex Bescoby omgekeerd heeft afgelegd: in honderd dagen reed hij van Singapore naar Londen. De expeditie kreeg de naam 'The Last Overland' en werd gereden met de originele held van de rit: een Defender Series I uit 1955. 

Meer info : https://www.lastoverland.com/12/12/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info