Top

News

The expo 'So British!' is open

News

'So British!', de zesde tweejaarlijkse Autoworld-expo, is gisteravond officieel geopend. Naast de vele verzamelaars en liefhebbers van historische wagens waren er ook enkele bekende personen van de partij, zoals minister van Staat Herman de Croo en Sir Martin Shearman, de Britse ambassadeur in België.
De verwondering van de meer dan 1200 aanwezigen was bijna tastbaar.

Precies tien jaar geleden organiseerden we onze eerste grote expo, ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van Bugatti. Dit evenement was een keerpunt in de geschiedenis van het museum. Met een nieuwe directie achter het stuur, een gloednieuw team en een vernieuwde, dynamische aanpak steeg het aantal bezoekers van 55.000 naar 180.000. De tijdelijke expo's in het vernieuwde Autoworld waren de redding van het museum. En vandaag is deze strategie nog steeds wat Autoworld zo uniek maakt in vergelijking met andere musea.
 
Net zoals bij onze vorige tweejaarlijkse expo's hebben we voor 'So British!' heel wat organisatie- en opzoekwerk verricht. Het heeft twee jaar geduurd om onze plannen concreet uit te werken. En toevallig vonden gisteren de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk plaats, wat onze tentoonstelling nog actueler maakt.
 
Op 'So British!' nemen we je mee naar het bruisende centrum van Londen, waar de mooiste Britse wagens en motorfietsen tentoongesteld zijn. We hopen alvast dat je hart een versnelling hoger schakelt en dat er sterretjes (of zijn het weerspiegelingen van de typisch Britse straatlampen?) in je ogen fonkelen wanneer je je helemaal in de Britse autosfeer onderdompelt.

View more


Foto's

13/12/2019

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info