Top

News

Wijziging parkingbeleid Jubelpark

Vanaf januari 2020 wordt de esplanade van het Jubelpark afgesloten voor doorgaand verkeer en is er niet langer de mogelijkheid om te parkeren. Er wordt immers gewerkt aan de daken van de gebouwen en de geparkeerde auto’s brengen de veiligheid in het gedrang. Aan de enige ingang naar de esplanade, de zuidzijde van de Ridderschapslaan, komt een slagboom met nummerherkenning. Enkel personeel en leveranciers worden nog toegelaten op de site. Indien u met de wagen naar Autoworld komt is parkeren mogelijk in de straten rondom het park of in de volgende (op wandelafstand) openbare parkings.

My Park
Galerie du Cinquantenaire, Menapiërsstraat 18, 1040 Etterbeek
BePark parking Place Saint-Pierre
Grote Haagstraat 20, 1040 Etterbeek
Parking Rue de Tongres 2
Tongerenstraat 60, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe  Voor verder info kan u terecht op https://www.bepark.eu/nl/parking/brussel/gemeenten/etterbeek

Toegang voor personen met beperkte mobiliteit: 
Bezoekers met een beperkte mobiliteit die met een voertuig komen kunnen zich aanmelden via de intercom aan de slagboom ter hoogte van de ingang van de site. Op de site zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor hen.

Toegang voor bezoekers die met een bus komen:
Bussen met bezoekers voor het museum, hebben de mogelijkheid om zich te parkeren op de daarvoor voorziene zone voorbij de arcades. (Enkel mogelijk mits reservatie vooraf bij de bevoegde instanties) De bestuurder van de bus meldt zich aan via de intercom aan de slagboom bij: Nummer 3 Autoworld. Vervolgens kunnen de bezoekers voor het museum worden afgezet en kan de chauffeur zich in afwachting naar de bus zone achter de arcades begeven. 

Toegang voor eventklanten:
Klanten die in Autoworld een event organiseren en die de esplanade wensen te reserveren als parking dienen een reservatieformulier in te vullen op volgende website: https://leefmilieu.brussels/themas/groene-ruimten-en-biodiversiteit/een-evenement-organiseren  
De klant dient de reservatie zelf uit te voeren en Autoworld is in geen geval verantwoordelijk voor deze parking.
Contacteer het eventteam voor meer info: events@autoworld.be 07/01/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info