Top

News

Zondag 16 februari 2020 : Love Bugs Parade

News

Moeten we deze schattige parade van Kevers, Beetles en hun grote broer, de Volkswagen Combi, nog aan u voorstellen? 
Op de twaalfde editie van de Love Bugs Parade komen meer dan driehonderd van deze klassiekers samen voor het museum Autoworld, op de Esplanade van het Brusselse Jubelpark.  
Er zijn modellen van elke leeftijd (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!), van elk tijdperk ... en in elke denkbare kleur. 
Sommige Kevers horen al generaties lang bij dezelfde familie. Ze hebben zelfs koosnaampjes: Choupette, Herbie, Vocho, 53, Pablo, Beetle, Samba ...    Al vanaf de bijeenkomst voor de parade hangt er een aanstekelijke feeststemming in het Jubelpark! Want elk jaar kijken de eigenaars enthousiast uit naar deze dag van vrijheid, muziek en gezelligheid – allemaal in het thema van dit iconische autootje.   
De Love Bugs Parade 2020 vindt plaats op zondag 16 februari.  De deelnemers worden vanaf 11 uur 's ochtends verwacht aan het museum Autoworld, waar ze hun roadbook, rallyplaat en andere documenten krijgen.   Om 14 uur klinkt het startschot! Op dat moment vertrekt de Love Bugs Parade in een vrolijke chaos van toeters en vreugdekreten. Het parcours van de Kevers loopt over de grote Brusselse boulevards tot aan het Ter Kamerenbos. Van daaruit keert de parade terug via de Vorstlaan, met een omweg langs het Africa Museum in Tervuren en de statige Tervurenlaan. Tussen 15 en 15.30 uur komen de wagens terug aan bij Autoworld.

Van 11 tot 14 uur zijn alle bezoekers van harte welkom om mee te genieten van de vrolijke vintage sfeer voor het museum. (*)   Eigenaars van een Volkswagen Kever, Beetle of Combi kunnen gratis aan de Love Bugs Parade deelnemen. 

Inschrijven via e-mail is verplicht (adres: p.raes@autoworld.be), want het aantal plaatsen in de parade is beperkt.10/01/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info