Top

News

12de Editie van de Love Bugs Parade

News

Hartje winter vieren we de liefde met ons inmiddels traditionele evenement: rond Valentijnsdag wordt Brussel opgefleurd door de vrolijke, kleurrijke Love Bugs Parade die vanaf de Esplanade van het Jubelpark vertrekt.

Op zondag 16 februari kun je voor het twaalfde jaar op rij zo'n driehonderd Kevers, Beetles en Combi's bewonderen op de Esplanade voor het Autoworld-museum. Er zijn modellen van elke leeftijd (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!), van elk tijdperk ... en in elke denkbare kleur.  
Elk jaar kijken de eigenaars enthousiast uit naar deze dag van vrijheid, muziek en gezelligheid – allemaal in het thema van dit iconische autootje.
De deelnemende auto's worden verwacht vanaf 11 uur en vertrekken om 14 uur voor een rondrit van ongeveer een uur.  Kom zeker een praatje maken met hun eigenaars! 

Wil je de Kevers in actie zien? Hun parcours loopt over de grote Brusselse boulevards (Louis Schmidtlaan, Generaal Jacqueslaan) tot aan het Ter Kamerenbos. Van daaruit keert de parade terug via de Vorstlaan, met een omweg langs het Africa Museum in Tervuren en de statige Tervurenlaan.Tussen 15 en 15.30 uur komen de wagens terug aan bij Autoworld.07/02/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info