Top

News

Who's Who?

News

Ze verwelkomen je, geven je alle informatie die je nodig hebt, helpen je en doen alles om ervoor te zorgen dat je bezoek aan Autoworld vlekkeloos verloopt. Hun gezichten ken je dus waarschijnlijk al, maar weet je ook wie onze personeelsleden zijn?

Als startschot voor deze nieuwe rubriek stellen we je voor aan de man die je van maandag tot vrijdag aan de ingang van het museum ontvangt: Khalid.


Dertiger Khalid werkt al meer dan acht jaar lang bij Autoworld.  Of je nu Frans, Nederlands, Engels of Spaans spreekt, hij helpt je steeds vlot en met de glimlach verder. Zelfs als het druk is, blijft hij rustig. Hij heeft zelfs een soort 'zesde zintuig' ontwikkeld. “Wanneer ik mensen zie binnenkomen, weet ik bijna altijd waar ze vandaan komen, of ze toeristen of Belgen zijn en of ze een abonnement of BrusselsCard hebben. Ik kan zelfs voorspellen welke betaalmethode ze zullen gebruiken. Franse bezoekers betalen bijvoorbeeld alleen met hun 'Carte Bleue'-betaalkaart en Nederlanders zeggen bijna altijd 'Pinnen graag ...'.”

“Bij Autoworld”, gaat Khalid verder, “ben je steeds omringd door goedgeluimde mensen. Wie slechtgehumeurd is, gaat zelden een museum bezoeken, niet? En dat vind ik geweldig!”

Zijn natuurlijke gave om met mensen om te gaan heeft Khalid al een hele lijst leuke anekdotes opgeleverd. Zo was er eens een oudere heer die van het studententarief wilde gebruikmaken en als bewijsstuk een bibliotheekkaart toonde ... uit 1989! Andersom heeft hij ooit per ongeluk het kindertarief voorgesteld aan een niet zo grote volwassene. 

Khalid staat steeds met een stralende glimlach klaar om je te verwelkomen.  Bij je volgende bezoek aan ons museum kun je hem vanaf nu met zijn voornaam aanspreken. Dat zal hij zeker geweldig vinden :-)05/02/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info