Top

News

Welcome back!

Na meer dan twee maanden begint het openbaar leven beetje bij beetje terug vorm te krijgen… onder bepaalde voorwaarden dan toch. Autoworld zal, net zoals vele andere musea in België, zijn deuren weer openen vanaf 18 mei 2020.Met onze 16.000m2 beschikken we  over ruim voldoende capaciteit om alles veilig en vlot te laten verlopen. We kijken er dan ook enorm naar uit jullie opnieuw talrijk te mogen ontvangen. 

Wij hopen alvast dat u en uw geliefden gezond zijn en dat u deze bizarre periode heeft kunnen gebruiken om dingen te doen die steeds op de to-do-lijst bleven staan. In ieder geval hebben wij in Autoworld vele taken van onze to-do-lijst kunnen schrappen. De volledige eerste verdieping werd namelijk gerenoveerd!Wij nodigen u heel graag uit om ons museum te komen (her)ontdekken na de opfrisbeurt. Het geheel zorgt voor een frisse uitstraling van het volledige museum.Uiteraard hebben ook wij onze gewoontes, onze manier van werken en leven moeten aanpassen.

Onze expositie kalender is grondig door elkaar geschud. Daardoor vieren we deze zomer, vanaf 1 juli, de 70ste verjaardag van één van de meest mythische voertuigen uit de automobielgeschiedenis: dé Porsche 356. Een 15-tal wagens blijven op post tot september.
Aangezien we massaal op vakantie zullen gaan hebben we geprobeerd verschillende activiteiten op poten te zetten om u een fijne tijd te bezorgen.

Er zal voor ieder wat wils zijn! Elke activiteit die we op het programma hebben staan wordt later in deze nieuwsbrief toegelicht.We starten met een knaller van formaat met de expositie ‘Supercars’ en dat vanaf 18 mei. 

Tot snel, in Autoworld!18/05/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info