Top

News

Cars & coffee - Porsche 356 - zondag 12 juli

News

Bent u in het bezit van een oldtimer, dan nodigen we u op zondag 12 juli graag uit voor een bezoek aan Autoworld met de oldtimer tussen 10u en 14u.
Wij voorzien voor u een parkeerplaats op de esplanade voor het museum.

U kan zich inschrijven per mail via volgend adres: marketing@autoworld.be

Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Porsche 356 – 70 Years’ bieden we de eigenaars van een Porsche 356 gratis toegang tot het museum en een koffie op vertoon van het kentekenbewijs van de auto.
We reserveren voor hen de eerste rij. Een toegangsticket voor het museum blijft betalend voor alle andere deelnemers. 

We kijken er alvast naar uit!

LOW EMISSION ZONE (LEZ) IN BRUSSEL
 

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of uw voertuig er mag rondrijden als u met de wagen of bestelwagen komt.

Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan u een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om u in de LEZ te verplaatsen.
Indien uw voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage aan de gewestelijke inspanning voor een betere luchtkwaliteit en dus betere gezondheid van alle burgers!23/06/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info