Top

News

Who's Who - Delphine

News

Ze ontvangen u, ze informeren u, ze streven ernaar dat uw bezoek alles vlot verloopt. Maar wie zijn al de medewerkers van het museum? Vandaag bezoeken we onze vernieuwde shop waar Delphine u graag verwelkomt.

25 jaar oud en een ontwapenende glimlach…Delphine is bij Autoworld terechtgekomen als stagiaire en werkte nadien als jobstudente tijdens de zomer van 2019. Ze heeft zowat alle mogelijke functies doorlopen. Ze is gestart met een stage op de Marketing en Communicatieafdeling. Daarnaast was ze ook tevinden aan de infobalie voor de verkoop van tickets en in hetevent-team voor de verhuur van de zalen en de organisatie vande events.
 
ik beantwoordde de telefoon en mails, ik loste “probleemjes” op om de bezoeker zo goed mogelijk te helpen. Ik heb geleerd om meerdere taken tegelijk uit te oefenen en tegelijkertijd aandachtig te blijven. Zo heb ik alle aspecten van het museum leren kennen. Autoworld heeft me ook geleerd om meer precies te werk te gaan…. En ook om minder verlegen ze zijn.”

Na haar stage heeft Autoworld Delphine willen behouden in het team. Tijdens de jaarlijkse teambuilding is Delphine zelfs verkozen geweest als “vrouw van het jaar in Autoworld”! Op dat moment stak Autoworld de shop in een nieuw jasje, er was niet veel nodig om Delphine de allernieuwste functie van Shop manager aan te bieden. Daar kan ze al haar troeven ontwikkelen. “Mijn voornaamste opdrachten zijn het goede contact onderhouden met de leveranciers, de stock beheren, het verkopen van producten en het aanvullen van de shop. Ik maak ook geregeld analyses van de shop om nieuwe voorstellen te doen om de shop te verbeteren.” Maar het is vooral met de bezoeker dat Delphine tactvol omgaat, het is met plezier dat ze u verwelkomt in uw eigen taal om u een origineel cadeau of souvenir aan te bieden. 
Foto's

24/06/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info