Top

News

SCHAALMODELLEN IN AUTOWORLD

News

Tijdens de zomermaanden kan u in Autoworld een zeldzame en niet eerder samengebrachte collectie schaalmodellen ontdekken. Sinds enkele jaren heeft het Duitse Autocult een unieke positie veroverd in de wereld van autominiaturen. 
Telkens gaat het om exceptionele, meestal niet eerder uitgebrachte exemplaren van unieke auto’s, concept cars en speciale koetswerken. Zowel personen- als brandweer- en vrachtwagens en autobussen.
Op schaal 1:43 en in een beperkte oplage van slechts 333 stuks.
Ook een Belgische creatie, de Neretti op Volkswagenbasis uit 1964. Een collectie die menig automobiel kenner en historicus alverbaasd heeft.
Ook de Porsche 356 staat in Juli en Augustus centraal in de spotlights in Autoworld. Hier evenmin een gebrek aan schaalmodellen op de schalen 1:143 en 1:18. Speelgoedauto’s en maquettes van zowel serie- als racewagens, naast enkele speciale koetswerken op Porsche 356 basis.26/06/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info