Top

News

Autoworld sluit zijn deuren voor het publiek tot 16 December 2020

News


Naar aanleiding van de beslissing van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zijn we vanaf maandag 26 oktober tot en met woensdag 16 december genoodzaakt de deuren te sluiten voor alle bezoekers.
De net geopende tijdelijke expositie ‘Mazda 100 Years’ kan hierdoor momenteel helaas ook niet bezocht worden.We betreuren deze beslissing, maar hebben uiteraard alle begrip voor de genomen maatregelen met betrekking tot de inperking van de verspreiding van het coronavirus.

Praktisch
  

Indien u een voucher of een online ticket heeft aangekocht voor deze periode, kan u deze gebruiken op een ander moment naar keuze, van zodra het museum opnieuw open is voor het publiek.
Alle tickets worden voorlopig tot 31.12.2020 verlengt. U hoeft hiervoor zelf niets te wijzigen of te reserveren. De tickets worden automatisch aangepast bij het scannen aan het onthaal bij aankomst voor uw bezoek. 
Wij danken u voor uw begrip en steun aan het museum in deze moeilijke tijden. 

#Autoworld_brussels

Via onze sociale mediakanalen zullen we jullie ook tijdens de sluiting blijven bestoken met leuke weetjes en informatie over het museum!
Volg ons via Facebook ‘Autoworld Brussels’ en Insta #Autoworld_brussels 

Events

Het is op dit ogenblik nog steeds toegestaan events in Autoworld te organiseren, rekening houdend met het geldende eventprotocol.
Voor meer info kan u vinden via deze linke (link naar event deel van de website) u kan tevens steeds contact opnemen via het mailadres: events@autoworld.be  

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via het mailadres: info@autoworld.be

Hou het veilig en…We kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen in het museum!  


Het Autoworld Team26/10/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info