Top

News

Expo 100 Jaar Mazda verlengd tot 24 januari

News


Vanaf morgen is de expo "100 jaar Mazda" in het Brusselse Autoworld Museum weer geopend en wordt deze meteen verlengd tot eind januari 2021.
U kan er 12 old- en youngtimers, maar ook 5 beroemde racewagens van het merk uit Hiroshima komen bewonderen, net als de onlangs gelanceerde "full electric" MX-30.
Dus ook de racefanaten komen aan hun trekken, met de Cosmo 110S (4de plaats in de Marathon de la Route in 1968), de 323 Formula 4 Rally-wagen van kampioen Grégoire de Mévius, de RX-7 die de 24H van Spa-Francorchamps won met Pierre Dieudonné en Tom Walkinshaw en de 787B waarmee Mazda in 1991 als eerste (en tot voor kort als enige) Japanse merk de 24H van Le Mans won.

U krijgt er niet alleen een kijk op de roemrijke geschiedenis van het merk, maar ook een woordje uitleg over de revolutionaire SKYACTIV-X motor en u wordt ondergedompeld in de wereld van het Mazda Design - KODO of Soul of Motion.
Deze tentoonstelling is dus vanaf morgen 1 december weer geopend en loopt tot eind januari 2020.

Meer informatie (onder andere over elke tentoongestelde wagen) vindt u op www.mazda.be
Foto's

30/11/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info