Top

News

Autoworld mag Brussels Health label in ontvangst nemen

News

Om het publiek gerust te stellen en de toeristische sector extra te ondersteunen, heeft het Gewest het Brussels Health Safety Label ingevoerd. Het gratis 'Brussels Health Safety Label' is gemaakt voor spelers die actief zijn in het toerisme en de cultuur: attracties en musea, toeristische accommodatie, rondleidingen, de horeca, trefpunten, evenementen en beurzen.  

Bedoeling is de aandacht te vestigen op de algemene verplichte regels voor alle sectoren én op de sectorspecifieke regels. Het label dient ook om het publiek te informeren over de maatregelen die genomen werden door de toeristische locaties die ze wensen te bezoeken. De inhoud van dit label werd uitgewerkt in nauwe samenwerking met de federaties en de partners van de toeristische sector. 

We waren meteen erg enthousiast over het bestaan van het label !
Dankzij dit label kunnen bezoekers zorgeloos van hun bezoek genieten wetende dat alle nodige veiligheidsmaatregelen door Autoworld gevolgd worden.10/12/2020

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info