Top

News

Krokuskriebels: Krokusverlof in familieverband in Autoworld

News


Ben je op zoek naar een boeiende "covid-proof" activiteit voor tijdens het Krokusverlof?
Autoworld biedt de ideale gelegenheid voor een familiebezoek of een bezoek onder vrienden. Oordeel zelf.


Voor je kinderen heeft Autoworld een activiteit die al enorm succesvol was in de vorige vakantieperiodes: een atelier met LEGO-blokken. De kinderen zijn er dol op ! De ouders en de grootouders evenzeer !
Na eerst het chassis te hebben gebouwd volgens een strikt plan, is het tijd om de verbeelding te laten spreken en de carrosserie van hun dromen te bouwen. Daarvoor is er een ruime keuze aan Legoblokjes ter beschikking in alle vormen, maten en kleuren, maar ook kleine accessoires zoals lichten, ruiten, achteruitkijkspiegels ….
Alle creaties worden tijdelijk in het museum tentoongesteld, en de mooiste modellen krijgen een beloning. En voor de kinderen die hun creativiteit thuis willen verderzetten, is er in de shop een ruime keuze aan Lego bouwdozen beschikbaar.
 
Voor de kleinsten zijn er kleurpotloden ter beschikking waarmee ze tekeningen van auto’s kunnen inkleuren.

De hele familie kan de prachtige permanente collectie ontdekken die de hele automobielgeschiedenis overspant, met talrijke thematische zones, waaronder Belgium at Autoworld, Salon 1910, Design, Sport&Competition, naast tijdelijke tentoonstellingen.
Een audiogids is inbegrepen in de toegangsprijs en voor de liefhebbers is er een quiz aan het einde van het bezoek.29/01/2021

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info