Top

News

Cars & Coffee 18.07.2021 - Special 'Jaguar E-type 60 Years'

News


Bent u in het bezit van een oldtimer, dan nodigen we u op zondag 18 juli graag uit voor een bezoek aan Autoworld met de oldtimer tussen 10u en 14u.
Wij voorzien voor u een parkeerplaats op de esplanade voor het museum.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is op voorhand inschrijven  wel verplicht.


Naar aanleiding van de tentoonstelling ‘Jaguar E-type 60 Years’ bieden we de eigenaars van een Jaguar E-type gratis toegang tot het museum en een koffie op vertoon van het kentekenbewijs van de auto.
We reserveren de eerste rijen alvast voor Jaguar E-type en D-Type. Een toegangsticket voor het museum blijft betalend voor alle andere deelnemers. 

We kijken er alvast naar uit!

LOW EMISSION ZONE (LEZ) IN BRUSSEL  

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of uw voertuig er mag rondrijden als u met de wagen of bestelwagen komt.

Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan u een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om u in de LEZ te verplaatsen.
Indien uw voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Alvast bedankt voor uw bijdrage aan de gewestelijke inspanning voor een betere luchtkwaliteit en dus betere gezondheid van alle burgers! 01/07/2021

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info