Top

News

Zondag 27 juni : Summer of Love... Bugs!

News

Neem deel aan de eerste zomeractiviteit van Autoworld met je VW Kever, Beetle of Combi op zondag 27 juin e.k.Deze bijeenkomst vervangt onze grote jaarlijkse Love Bugs Parade die traditioneel op Valentijnsdag wordt georganiseerd maar dit jaar niet kon plaatsvinden.
De 160 eerst ingeschreven auto’s zijn vanaf 10 u welkom op de Esplanade voor het Museum voor de zo geapprecieerde Love Bugs bijeenkomst. Onze « Pop-up Summer bar » is vanaf dat uur toegankelijk onder onze Gaanderijen. ‘

s Middags zal onder toezicht van een deurwaarder de lottrekking plaatsvinden met als eerste en enige prijs de prachtige Beetle ’69 die sinds vorig jaar wordt tentoongesteld in ons museum, een echte VW KEVER van 1969 ! 

Bovendien zal elke eigenaar die een museumticket koopt, en die mits voorlegging van het inschrijvingsbewijs kan aantonen dat hij/zij is gekomen met een VW Kever, Beetle of Combi, gratis een schaalmodel van de Kever op 1/24e ontvangen (één model per grijze kaart). 

De verkoop van de modellen met tombolabiljet stopt op zaterdag 26 juni om 18 u. Je hebt dus nog enkele dagen de tijd om je kans te wagen. 

Deze bijeenkomst, die wordt gesteund door Bburago en Volkswagen, wordt georganiseerd met stricte inachtneming van de geldende Corona-maatregelen. 

Vermits het aantal plaatsen strikt is beperkt raden we je aan om snel in te schrijven via deze link

Opgelet
 :LOW EMISSION ZONE (LEZ) IN BRUSSEL  
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of uw voertuig er mag rondrijden als u met de wagen of bestelwagen komt.
Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan u een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om u in de LEZ te verplaatsen.
Indien uw voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.
Alle deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het eerbiedigen van het LEZ-reglement van Brussel.

In geen geval kan Autoworld verantwoordelijk woren gesteld voor boetes of andere maatregelen die een gevolg zijn van het niet eerbiedigen van de verkeers- en andere regels.  09/06/2021

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info