Top

News

Cars & Coffee 05.09.2021

News

Om de zomer feestelijk af te sluiten, organiseert Autoworld bij de start van het schooljaar op zondag 5 september opnieuw een Cars & Coffee event.
Alle oldtimers (+ 25 jaar) zijn van harte welkom op de Esplanade  voor de ingang van het museum.

Voor deze editie zetten we de 'Roadsters' in de kijker, om nog een laatste keer met de wagen van het warme zonnetje te genieten. De deelnemende Roadsters mogen op de eerste rij(en) voor het museum parkeren en Autoworld biedt de eigenaars van de deelnemende Roadsters een gratis kopje koffie.
Alle deelnemers van het event krijgen bovendien ook korting op hun toegangsticket van het museum( € 9 ipv € 12) indien ze het museum die dag wensen te bezoeken.  

Het aantal plaatsen is beperkt, vandaar dat we aan alle deelnemers vragen om zich op voorhand in te schrijven via deze link. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van bevestiging.  

Alle museumbezoekers krijgen de kans om de gloednieuwe tijdelijke tentoonstelling v te ontdekken met als thema "100 jaar Circuit Spa-Francorchamps". Voor de eerste keer, zal de tentoonstelling plaatsvinden op de bovenverdieping, vlak naast  de zone "Sport & Competitie", dat nu al een prominente plaats inneemt in de geschiedenis van ons Ardeens circuit.  

Tot dan!  

LOW EMISSION ZONE (LEZ) IN BRUSSEL

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of uw voertuig er mag rondrijden als u met de wagen of bestelwagen komt.   Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan u een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om u in de LEZ te verplaatsen. Indien uw voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.   Alvast bedankt voor uw bijdrage aan de gewestelijke inspanning voor een betere luchtkwaliteit en dus betere gezondheid van alle burgers! 

Copyright picture visual : Sian Loyson06/08/2021

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info