Top

News

‘Italian Car Passion’, de tentoonstelling die Italië naar het museum brengt!01/06/2015

News

Traditoneel organiseert Autoworld tijdens de wintermaanden elke twee jaar een belangrijke tentoonstelling waarbij de nodige aandacht wordt besteed aan de aankleding en scenografie.
Na de tentoonstelling over Ferdinand Porsche in 2013 begon het Autoworld Team meer dan een jaar geleden aan de voorbereiding van ‘the next BIG thing’. Noteer de data nu al in uw agenda’s: van 3 december 2015 tot 31 januari 2016.

Liefhebbers van de mooiste Italiaanse auto’s zullen dan op hun wenken worden bediend in een zomers decor waarin een Italiaans stadje compleet wordt nagebouwd, met zijn typische piazza en steegjes waarin de auto’s zullen worden ‘geparkeerd’. Het aanbod zal bestaan uit een subtiele mengeling van populaire Italiaanse voertuigen, een reeks prachtige exclusieve wagens die een hoofdrol speelden in de gouden jaren van de Italiaanse automobielgeschiedenis (zoals de Lamborghini Miura, de Bizzarrini 5300 Stradale en de Ferrari 275GTS), aangevuld met Italiaanse motorfietsen.

De tentoonstelling wordt onderverdeeld in een aantal themazones: bij de ‘Concorso d’Eleganza’ zullen de realisaties van de grote Italiaanse carrossiers zoals Bertone, Pininfarina, Touring Superleggera, … in de spotlights worden geplaatst. In de zone GT’s en sportcars zullen auto’s zoals de Maserati A6G en de TZ2 Tubolare Zagato kunnen worden bewonderd. Uiteraard is er een zone voorzien voor de ‘Italian Supercars’, uitzonderlijke hedendaagse modellen zoals de Ferrari ‘La Ferrari’ en de Lamborghini Aventador.Gedurende de maanden december en januari zullen in totaal een vijftigtal prachtige Italiaanse auto’s worden tentoongesteld, die door privéverzamelaars en internationale musea zullen worden uitgeleend.

Ontdek alvast onze promotieclip op de website www.italiancarpassion.be Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info