Top

News

Van 22 tot 24 mei: Spa-Classic15/04/2015

News

De 5e editie van Spa-Classic vindt plaats in het weekend van 22 tot 24 mei op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps. Deze unieke bijeenkomst van historische competitievoertuigen brengt de aantrekkelijke volbloedplateaus by Peter Auto samen: de berlines van de Heritage Touring Cup, die de nachtelijke races laten herleven volgens de traditie van de 24 Uren van Francorchamps, de GT en Proto’s van de Classic Endurance Racing, de Italianen van de Trofeo Nastro Rosso, de GT van de Sixties’ Endurance en ook het uitgenodigde plateau Groep C-bolides.

Alles bij elkaar, meer dan 300 uitzonderlijke racewagens die het publiek kan aanschouwen van op de stands en in de paddocks, alvorens zich te lanceren in de richting van de ‘Raidillon’!
De deelnemende Oldtimers en clubs (van één of meerdere merken) krijgen een centrale plaats en tal van andere voordelen.

De animaties tijdens Spa-Classic worden jaar na jaar uitgebreider en doen steeds meer denken aan de sfeer van de ‘24 Uren van Francorchamps’.

De editie 2015 belooft dus zeer ‘vintage’ te worden.

Meer Info: www.spa-classic.com Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info