Top

News

Special 'Targa & Coffee' Voor alle eigenaars van een Porsche Targa


Op het moment dat de tentoonstelling '50 Years of Porsche Targa by State of Art' op volle toeren draait, organiseert het museum Autoworld te Brussel op zondagochtend 27 september 2015 van 10.00 u tot 12.00 u een speciale actie voor alle eigenaars van een Porsche Targa.

Net als bij de 'Cars & Coffee' zullen de eigenaars van een Porsche Targa tijdens 'Targa & Coffee' vrij toegang krijgen tot het museum. Het enige wat ze daarvoor moeten doen, is de grijze kaart van hun auto voorleggen. Er wordt hen dan een ontbijt aangeboden door State of Art, evenals een 'gift bag' met onder meer een affiche, een sticker '50 Years Targa', een tijdschrift,... (beschikbaar zolang de voorraad strekt; de eerste gasten worden het eerst bediend). 
Bovendien zal voor hun auto's op de Esplanade van het Jubelpark de nodige ruimte worden gereserveerd.

Uiteraard blijft het museum ook toegankelijk voor andere bezoekers, die op die dag dus ook nog eens worden getrakteerd op een onverwachte 'pop-up' tentoonstelling van Porsche Targa's vóór het museum... 

We herinneren er nog even aan dat op de tentoonstelling '50 Years of Porsche Targa by State of Art' in Autoworld zeven generaties Porsche Targa's zullen worden samengebracht. Dankzij de State of Art Classic Porsche-collectie en de hulp van meerdere privéverzamelaars worden een vijftiental Targa-modellen  voorgesteld in een decor dat speciaal werd gecreëerd voor de gelegenheid en dat voornamelijk verwijst naar de 'Targa Florio', de beroemde wegwedstrijd die van 1906 tot 1977 op Sicilië werd georganiseerd en die de inspiratiebron vormde voor de modelnaam.27/09/2015

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info