Top

News

Zondag 18 oktober 2015: Afspraak in Autoworld voor de start van de ‘Star Rallye TéléVie’ 18/10/2015

De Star Rallye van de Challenge Allansport Télévie biedt de liefhebbers van oude auto’s en supercars al acht jaar lang de mogelijkheid om hun passie met hun vrijgevigheid te combineren. 
Het ingezamelde bedrag wordt dan ook integraal aan het goede doel FNRS-FRS (Nationaal Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek) van professor Arsène Burny geschonken.

De kick-off wordt gegeven op 18/10 om 09u00 op de Esplanade voor de ingang van Autoworld. Waarna de deelnemers zich richting Rocroi begeven, waar de lunch zal plaatsvinden.
Op het parcours is ook een sprint van 400 m vanuit stilstand voorzien op het circuit van de Pôle mécanique des Ardennes.

Meer dan 200 deelnemende collectieauto’s evenals een twintigtal hedendaagse Supercars, verzamelen voor de gelegenheid vóór Autoworld, met aan het stuur een ‘ster’ uit de sport- of de showbusinesswereld. De plaatsjes naast de sterren zullen op een veiling aan de hoogst biedende kandidaten worden toegewezen.

De meeste deelnemende supercars zullen vanaf zaterdag 17 oktober overigens al aan de ingang van Autoworld worden tentoongesteld. Allen daarheen!

View more

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info