Top

News

Largo Winch viert zijn 25 jaar met een tentoonstelling in Autoworld22/10/2015

News

In 2015 bestaat Largo Winch 25 jaar en dat wordt gevierd in het museum AUTOWORLD in Brussel.

Van 22 oktober tot 22 november 2015 stap je er binnen in de wereld van de beroemde miljardair van de hand van striptekenaar Philippe Francq en scenarist Jean Van Hamme.

De retrospectieve Largo Winch bestrijkt een oppervlakte van 600 m2 en omvat een honderdtal originele tekeningen, verzamelobjecten en maquettes van Philippe Francq. In avant-première is er ook een selectie prenten en schetsen te bewonderen van het gloednieuwe album «20 seconden», dat op 20 november verschijnt. De expo is bovendien de ideale gelegenheid om de mythische auto’s te ontdekken waarin Largo tijdens zijn avonturen te zien is.

Exclusief voor de bezoekers van de expo is er ook een collector’s edition te koop. In dit «work in progress», met een oplage van slechts 1500 genummerde exemplaren, zie je stap per stap hoe album 20 tot stand is gekomen, via prenten in kleur en zwart-wit, een onuitgegeven cover, schetsen en een gesigneerd ex-libris.

Het bezoek aan de Largo Winch expo is niet inbegrepen in het museumbezoek.

Philippe Francq zal aanwezig zijn op 24 en 25 oktober en op 20 en 21 novemberPrivacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info