Top

News

Zondag 14 februari : Love bugs parade

News


De 8e editie van de Love Bugs Parade vindt uitgerekend plaats op Valentijnsdag - zondag 14 februari 2016.
Als de deelnemers het spel meespelen, zullen hun Kevers er waarschijnlijk voor de gelegenheid heel 'fleurig' uitzien en zullen ze versierd zijn met hippie-emblemen.
Naar goede jaarlijkse gewoonte zullen de Choupettes, de Herbies en andere VW Kevers en Beetles van 's morgens al vanuit alle uithoeken van België en de buurlanden naar de Esplanade van het Jubelpark vóór het museum Autoworld komen afgezakt. 
Bij wijze van uitzondering - en alleen voor deze editie - zullen een twintigtal Combi's T1 in de Parade worden toegelaten - op voorwaarde dat ze zich in een sixtieslook aanbieden.

We zijn er nu al zeker van dat de Esplanade die dag op een kleurig bloemenveld zal lijken... en dat putje winter. 

Om 13.30 u wordt het startschot gegeven! De Parade vertrekt dan altijd in een gezellige chaos. Het parcours brengt onze Kevers naar het Zoniënwoud en vervolgens via enkele straten en lanen in Brussel terug naar hun startplaats, zodat zoveel mogelijk zondagswandelaars van het spektakel kunnen genieten.

Het publiek wordt uitgenodigd om zich tussen 11.00 u en 13.30 u vóór het museum Autoworld in de uitzonderlijke sfeer onder te dompelen. De Love Bugs Parade kan na de start langs het hele parcours (dat binnen enkele weken zal worden bekendgemaakt) en ten slotte vanaf 16.00 u opnieuw vóór Autoworld kunnen worden bewonderd. De deelnemers zullen daar na hun aankomst van een vieruurtje kunnen genieten. 

Voor eigenaars van VW Kevers en Beetles is deelname aan de Love Bugs Parade gratis, maar het is wel verplicht om zich vooraf per mail in te schrijven (bij patriciaraes@scarlet.be), want het aantal deelnemende auto's is beperkt. 

Noteer alvast de datum van zondag 14 februari in jullie agenda's! Haal je kleren van de jaren '66-'69 van op zolder en kom eens langs!01/02/2016

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info