Top

News

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

* 'Car in the Spotlight' betekent dat we een beperkt aantal voertuigen extra onder de aandacht brengen in twee tijdelijke expositie zones op de benedenverdieping van het museum: aan het einde van de 'Blue Boulevard' (4 tot 6 auto's) en rechts net achter het onthaal aan de ingang (nog eens 4 tot 6 auto's).

* De term 'Tentoonstelling' betekent dat we een veel groter aantal auto's (of motorfietsen) samenbrengen op de eerste verdieping van het museum, in een sober, maar aantrekkelijk decor, waarin de voertuigen de hoofdrol blijven spelen.

* Om de twee jaar ten slotte organiseren we op het einde van het jaar een 'grote eindejaarstentoonstelling' met heel uitgebreide scenografie  - zoals Italian Car Passion of Ferdinand Porsche.

Heeft u nog twijfels over een bepaalde expositie : kijk dan even op onze website www.autoworld.be welke termen we voor ieder evenement gebruiken.02/02/2016

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info