Top

News

Onze Friends @ work05/10/2016

News

In 2016 begon het concept 'Friends of Autoworld' aan zijn derde jaargang en het is uitgegroeid tot vaste waarde en een groot succes.  

De 'Friends' van Autoworld is een groep van meer dan 40 vrijwilligers, fans van oude auto's, die één zaterdag per maand onze mooie auto's in de watten leggen onder het toeziend oog van Eddy Demol en Jacques Vanderseypen.

Maar dat is niet alles...

Onlangs zijn de friends begonnen met het project om een Simca Aronde uit '56 te restaureren. Tijdens de lunch krijgen onze friends van Eddy steeds een infosessie over een bepaald technisch of historisch aspect van de automobiel.

Af en toe steken de Friends ook een handje toe bij bepaalde activiteiten, zoals onlangs nog op 14 februari voor de Love Bugs Parade.

Zij vormen voor het museum een onschatbare meerwaarde en een echte troef. We maken van de gelegenheid dan ook graag gebruik om hen van harte te bedanken!

Meer informatie: friends@autoworld.be

View more

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info