Museum Night Fever keert op zaterdag 22 oktober 2022 van 19.00 tot 01.00 uur terug voor haar 15e editie. Met 34 musea verspreid over Brussel is dit de grootste editie die ooit is georganiseerd.

Zoals elk jaar biedt Museum Night Fever haar bezoekers de kans om hun eigen originele parcours samen te stellen aan de hand van een honderdtal artistieke activiteiten die het resultaat zijn van samenwerkingen tussen jonge multidisciplinaire kunstenaars, collectieven of kunstscholen en de Brusselse musea. Het doel van het evenement? Musea omvormen en ontleden op de meest originele manier voor het grootste plezier van alle toeschouwers.

Om de Museum Night Fever-ervaring te vergemakkelijken, zullen de hele avond pendeldiensten van de MIVB tussen de verschillende deelnemende musea rijden en als nieuwigheid zullen ook historische trams en bussen één van de voorgestelde shuttlediensten verzorgen.

Hou je van leuke muzikale verrassingen op ongewone plaatsen? Dit jaar ontvangt Autoworld opnieuw geheime artiesten voor een van de concerten van Indies Keeping Secrets Brussels. Deze talenten verwennen je met 3 verschillende optredens in een intieme setting midden op een monumentale locatie. Tussen de concerten door houdt een dj het loeiharde tempo erin!

Tussen de legendarische auto’s van de permanente collectie viert Autoworld ook de 75ste verjaardag van Ferrari met een vijftiental cultwagens, die om ter mooist staan te blinken.